http://katriinalankinen.com/?art=paras-slotit&657=73 paras slotit
http://www.pottwalblog.ch/?art=%D9%85%D9%83%D8%A7%D9%81%D8%A3%D8%A9-%D9%81%D9%8A%D8%AF%D9%8A%D9%88-%D8%A8%D9%88%D9%83%D8%B1-%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA&da3=fd مكافأة فيديو بوكر على الانترنت
فيديو بوكر كبير من أجل المال
Home » Nieuws » Politiek » “Kasteelpoeper” Els Uytterhoeven op heterdaad betrapt (VIDEO) http://royalcolors.com/?node=Vanilla-Cocktails-speel-speelautomaten-online Vanilla Cocktails speel speelautomaten online

“Kasteelpoeper” Els Uytterhoeven op heterdaad betrapt (VIDEO)

Lucky Leprechaun’s Loot kolikkopelit

Alsof een torenpoepster niet erg genoeg was. Els Uytterhoeven, een lokale Open Vld-politica uit Hoeilaart, zit in nauwe schoentjes. Er dook immers een video op waaruit blijkt dat ze seks wou hebben in een kasteel in haar gemeente. Ze was destijds waarnemend burgemeester van Hoeilaart.

Voor het zover komt, ontdekt de toenmalige burgemeester en haar partner echter op dat ze in de gaten worden gehouden. Daarop gaan ze de jongeman die het vooral filmt, nogal drastisch ondervragen.

Video: Els Uytterhoeven “betrapt”

“Wat doet u hier”, vraagt Uytterhoeven nogal dwingend, waarop de filmer de bal terugkaatst. “Wat doet ú hier?” Ze klapt echter nogal snel uit de biecht als ze bijna onmiddellijk toegeeft dat zij de burgemeester van de gemeente is.

Even lijkt het link te worden wanneer de man in het filmpje, Gino, indringend vraagt waar de filmer zich mee moeit. “Gino, niks doen”, beveelt Els Uytterhoeven. En aan dat bevel werd gelukkig gehoor gegeven. De burgemeester wou nog de naam en identiteitskaart van de filmer weten.

Niet haar man

“Ga je mij doodschieten?” vraagt Uytterhoeven nogal vreemd op het einde van het filmpje. “Heb ik dat dan gezegd?” besluit de filmer terecht.

Nog een probleempje: Gino, de “foefelaar” in het filmpje, zou niet de man zijn van de waarnemend burgemeester. Els Uytterhoeven heeft dus het een en ander uit te leggen thuis.

Meer van dit? Volg Lifetoday.be en lees het beste

Lees meer over ,

09/08/2013 | ReagerenReageren

Wil je meer?