top rulettia verkossa arvostelua
casino online spelen
http://uzbekembassy.gov.kw/m17/games/5.htm الروليت على الانترنت
Home » Entertainment » The Voice van Vlaanderen 2013: dit zijn de finalisten http://etek.chalmers.se/?node=Tales-Of-Krakow-spelautomat&2e3=d2 Tales Of Krakow spelautomat

The Voice van Vlaanderen 2013: dit zijn de finalisten

http://lluistorres.cat/?art=when-to-bet-high-in-blackjack&84d=33 when to bet high in blackjack

Van de acht kandidaten uit The Voice van Vlaanderen zijn de vier finalisten bekend.

Team Alex

Voor team Alex is dat Olivier De Laet (27) uit Deurne. Hij speelde Jaouad uit Antwerpen naar huis.

Download Oliviers single ‘Stay’

197nt

Team Jasper

Voor team Jasper gaat de 18-jarige Paulien Mathues uit Oostmalle door naar de finale. De immens populaire Matthijs Vanstaen. Zijn versie van ‘Hollow Talk’ bleek niet te volstaan om een finaleplaats te verzilveren.

Download Pauliens single ‘There’s Some Place I’ve Got To Be’

197tn

Team Koen

Voor team Koen ging Theo Dewitte (26) uit Deurle door. Hij zong het nummer ‘Little Talks’ van Of Monsters And Men en liet daarmee de populaire Maria achter zich.

Download Theo’s single ‘Vibrant Eyes’

197u4

Team Natalia

Team Natalia stuurt tenslotte halve cowboy Robby Longo (31) uit Houthalen-Helchteren naar de finale. Zijn versie van ‘Pride’ van U2 maakte de zaal stil. Hij schudde Jana uit Aalst van zich af.

Download Robby’s single ‘The World’

197y3

Eigen single

De vier kandidaten brengen ook meteen een eigen single uit. Die is vanaf nu te downloaden. Elke verkochte single, vanaf na de liveshow tot en met donderdag 2 mei 2013 om 00.00, staat gelijk aan 2 stemmen.

Wie uiteindelijk dé Voice van Vlaanderen wordt op vrijdag 3 mei 2013 wordt beslist door dit aantal verkochte singles in combinatie met de stemmen van kijkend Vlaanderen.

In de halve finale verdeelde elke coach 100 punten over zijn of haar twee talenten en ook televisiekijkend Vlaanderen gaf zijn stem. Het aantal stemmen van de kijkers werd ook herrekend naar een percentage, dat bij het percentage van de coach werd geteld. Diegene met het hoogste percentage ging door naar de finale.

Meer van dit? Volg Lifetoday.be en lees het beste

Lees meer over , , , ,

26/04/2013 | ReagerenReageren

Wil je meer?