http://www.modelocontrato.net/?art=%D9%81%D8%AA%D8%AD%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%81%D9%88%D8%A7%D9%83%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%B8&51b=7d فتحة الفواكه الحظ
الأيرلندية عيون 2 فتحة
الإنترنت الفضلات المال الحقيقي
Home » Entertainment » Lifestyle » Geen Lichtfestival Gent in 2013 فتحة الساحرات البرية

Geen Lichtfestival Gent in 2013

Mystic Slots hedelmäpelit netissä

Volgend jaar zal er in Gent geen Lichtfestival plaatsvinden. Opmerkelijk, want dit jaar wist het festival nog een recordaantal van maar liefst 500.000 bezoekers te scoren. De volgende editie is pas over twee jaar.

De Gentse schepen van Cultuur Lieven Decaluwé kwam tot die beslissing omdat de grote mensenmassa onder andere problemen veroorzaakte bij sommige lichtinstallaties. Op piekmomenten moesten de mensen het traject zelfs in één richting volgen.

Rond Gent en omstreken waren ook de verkeersproblemen niet te schatten, allemaal omdat de mensen in de Gentse binnenstad wilden raken voor het festival.

Na het Lichtfestival was daarom sprake om het lichtevenement een jaar te laten voor wat het is. Gisteren bevestigde de Gentse schepen die geruchten.

Volgens Decaluwé zal het festival nu om de twee jaar plaatsvinden. “Zo’n groot evenement moet grondig worden voorbereid”, klonk het. “Er moeten ook meer veiligheidsmaatregelen komen”, vindt hij.

Ook de kostprijs zou een belangrijk argument geweest zijn om het Gentse Lichtfestival een jaartje uit te stellen.

Meer van dit? Volg Lifetoday.be en lees het beste

Lees meer over

15/02/2012 | ReagerenReageren

Wil je meer?