ماكينات قمار جديدة على الأنترنات
http://www.reyez.nl/?art=%D9%84%D8%B9%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%B6%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%85%D9%86-%D8%A3%D8%AC%D9%84-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%84&53a=8b لعب الفضلات على الانترنت من أجل المال
الات الغلال على الانترنات
Home » Entertainment » TV » Astrid in Wonderland (VIJFtv): Astrid Bryan in haar blootje http://abc-grattages.com/?art=best-online-pokies-real-money&76f=62 best online pokies real money

Astrid in Wonderland (VIJFtv): Astrid Bryan in haar blootje

http://www.koppicatch.com/?art=top-rulettia-mobiili&8c8=04 top rulettia mobiili

Vanaf morgen is Astrid Bryan te zien in haar eigen realitysoap op VIJFtv.

Vlaanderen leerde Astrid Bryan vorig jaar kennen als de ‘pussywagon’-dame uit ‘Vlaamse Hollywoodvrouwen’ op vtm. Het is echter VijfTV die haar nu wist te strikken voor een eigen realityprogramma.

Daarin wil Astrid laten zien dat ze meer is dan alleen glitter en glamour. “Ja, ze leidt een jetsetleven in LA, maar ze is daarnaast ook huisvrouw – geen vrouw die haar man beter kan verzorgen dan zij – én zakenvrouw. En ze doet het op hààr manier. Met Louboutins en boordevol humor”, klinkt het in een persbericht.

‘Den John’

John is Astrids prins op het witte paard. Eentje die bovendien stevig in het zadel zit. Als zakenman klopt John werkweken van negentig uur.

Hij is CEO van The Watley Group, een Amerikaanse zakenbank gespecialiseerd in faillisementen. Niet zo glamoureus denk je? Met de recent opgerichte onderafdeling Watley Entertainment, waagt John zich voor het eerst in de filmwereld… Maar hoe drukbezet John ook is, voor Astrid staan de lijnen altijd open.

Broer Laurens, ‘De Lau’

‘De Lau’ en Astrid hebben een typische broer-zusrelatie: het kibbelen en plagen kunnen ze niet laten, maar als het erop aankomt, gaan ze voor elkaar door het vuur. Laurens volgde Astrid naar de overkant van de oceaan en is daar haar rots in de branding.

Na zijn studies Master in General Management aan de Vlerick Management school, bleek Laurens de geknipte man om in LA een nieuw leven te starten als rechterhand van John in The Watley Group.

Aflevering 1

In de eerste aflevering maak je kennis met het huis van Astrid Bryan, haar eigen ‘wonderland’. Ontdek haar walk-in closet met haar talrijke it-bags en collectie Louboutins.

We maken ook kennis met Laurens, Astrids broer. Hij volgde Astrid naar de overkant van de oceaan en is daar haar rots in de branding. Laurens woont bij Astrid om de hoek (en tegenover Nicky Hilton) en broer en zus trekken er vanmiddag samen op uit voor een lekkere lunch in hun favoriete restaurant op Sunset Plaza.

Astrid, die als Style & Beauty Expert voor The Blonde & The Brunette werkt, bespreekt de nieuwste trends op een meeting met haar collega-blogsters. En we trekken met Astrid naar de garage waar ze haar populaire pussywagon verder laat pimpen.

Astrid in Wonderland – Vanaf 2 september, elke vrijdag om 20u40 op VIJFtv

Meer van dit? Volg Lifetoday.be en lees het beste

Lees meer over ,

01/09/2011 | ReagerenReageren

Wil je meer?